29 d’abril 2017. Trobada de la Xarxa de la Terra: Sobirania i Autosuficiència rural

Ens plau convidar-vos a la Trobada de la Xarxa de la Terra que tindrà lloc el 29 d’abril de 2017 a Sant Jaume Sesoliveres (Piera). Volem promoure i aixoplugar tot tipus de projectes que treballin per la sobirania i l’autosuficiència rural així com aquells que es basin en l’autogestió.

Ens agradaria comptar amb la vostra assistència i participació en forma de parada o mostra de productes així com activitats o tallers que ens proposeu.

Què és la Xarxa de la Terra?

La Xarxa de la Terra som un grup de petits productors vinculats al món de la pagesia en un sentit ampli i tradicional. Som pagesos, hortolanes, ramaderes i artesans. Vam néixer amb la idea de crear una xarxa arreu del país a fi de poder intercanviar els nostres productes, coneixements i vivències. El projecte ha anat creixent i evolucionant.

La voluntat d’expandir-nos, donar viabilitat als nostres projectes i acostar-nos a la gent de les nostres comarques ens ha portat a crear un seguit de trobades a diferents punts de la nostra terra.

Comptem amb la Trobada de la Cabra Catalana a Vilanova de Meià, a la tardor, una altra a les Gavarres, a l’hivern.

Enguany organitzem la primera Trobada de la Xarxa de la Terra al Penedès: Sobirania i Autosuficiència Rural, que tindrà lloc a Sant Jaume Sesoliveres el pròxim 29 d’abril de 2017.

Objectius de les trobades

** Consolidar i facilitar aquests intercanvis entre productors

** Fer un mercat matinal on els veïns i veïnes de la comarca puguin adquirir els productes dels diferents projectes que hi participin, productes de proximitat i ecològics

** Facilitar un punt d’intercanvi de coneixements i experiències, sigui de manera informal o mitjançant tallers o xerrades

** Acostar a la canalla a aquesta manera de fer i entendre la pagesia integrant als infants a la trobada amb diferents activitats
Volem que la trobada estigui oberta a qualsevol persona amb mentalitat afí que vulgui participar. Serà una oportunitat per establir i enfortir lligams amb la gent de la zona. Som més dels que semblem i és important conèixer-nos!! Volem crear un espai on els diferents projectes es puguin expressar. Pagesos, artesans, projectes socials o educatius… Trobem-nos!!

És per això que us convidem a tots a participar. Si algú està interessat a fer parada, realitzar algun taller, alguna activitat per la canalla, qualsevol mena d’espectacle (música, teatre, titelles o qualsevol altra creació) es pot posar en contacte amb nosaltres.

Salut!

 

Contacte

xarxaterrapenedes@inventati.org